contact

George Walhof

+31 (0)6 4757 2067

george@fooddept.nl

Numi thee


biologisch en Fair Trade met een pure smaak.

Numi thee wordt gemaakt van 1001% zuivere ingredienten, pure kruiden en echt fruit. Zonder toevoeging van enige aroma of smaakstof - kosher en halal.

overige leveranciers


Nice to meat (leverancier van oa Marqt  http://www.nicetomeat.nl

Miedema AGF http://www.miedema-agf.nl/over-miedema/duurzaam-ondernemen.html

Pieter van Meel http://www.pietervanmeel.nl

Bakkerij Visser http://visser.echtebakker.nl

Tel vishandel  http://www.vishandeltel.nl

waar werk je mee?


Verse producten, biologische thee en koffie, vis volgens de viswijzer en de groenten van het seizoen, liefst uit de buurt. Producten met zo min mogelijk ongewenste toevoegingen, van verantwoorde producenten.

Als het even kan bak ik zelf zuurdesembrood van biologisch meel van Korenmolen de Zandhaas. Of een andere molen waar ik toevallig langskom.

waarom filmcatering?


De opkomende zon in de ochtend, elke keer weer mooie, vreemde, bijzondere lokaties, meedenken in oplossingen en de vrijheid om te improviseren. Elke dag op de set is anders. Buiten werken én koken; ideaal!

Wat, wie is Food Deparmtent ?


Fooddepartment is George Walhof. Na afronding van de hotelschool en een eerste managementbaan koos ik er voor om vrijer te zijn, en op zoek te gaan naar een combinatie van ondernemen, buiten zijn en koken.

Wat kan je verwachten?

Lekker, vers eten en goede service. Ik vind het een uitdaging om

de constante tussen alle trends, noviteiten en hypes te zijn. Natuurlijk bekijk, probeer, experimenteer ik. Pak wat ik goed vind, maar laat niet achter wat nog steeds goed is. Graag denk ik met je mee over over de logistiek en alternatieve oplossingen. Improviseren en oplossen is mijn natuur.

Werk je duurzaam?


Ik heb een eenvoudige en duurzame aanpak. Op de set zijn waterdispenser(s) aanwezig om flesjes te (her)vullen. Er zijn kartonnen bekers en als het kan gebruik ik geen disposables. Ook vermijd ik stuks verpakkingen voor koekjes ,snoep, chips, en liever bied ik een gezonder alternatief.

Verse producten geleverd in statiegeldkratten, waardoor weinig vuilnis. Onze bus is eenvoudig in gebruik. Geen extra stroomgroepen, wateraansluitingen ed. . Alleen 220 v 16 a en klaar.

Caffe Musetti


De "Miscela Midori" koffie-melange bevat 100% Arabica-koffiebonen en is van volledig biologische landbouw afkomst. Met respect voor de natuur krijgt deze 100% Arabica een intense, volle smaak aroma.